Utegris

Vi har to innsett med utegris i løpet av året. Første pulje kommer i mars/april og blir slaktet på sommeren. Disse blir til nydelig grillmat. Neste innsett kommer på sommeren og blir slaktet før jul, og blir til den nydeligste julematen.

Vi kjøper smågrisene av en lokal smågrisprodusent. De er ca. 10 uker gamle når dem kommer til oss. De er født inne, men kommer rett ut når dem kommer hit og får gå ute frem til dem blir slaktet. Om været ikke er helt på topp har dem ett fint hus med masse halm og kose seg i.
Grisene våre blir fôret med kraftfôr som kun inneholder norske råvarer, i tillegg til at de går å graver og spiser det de kan finne ute av røtter, busker og gras. De får også litt høy å kose seg med.

Grisene blir hovedsakelig solgt som ½ eller ¼ griser.
I tillegg selger vi ramsløk og chilipølser laget på kjøtt fra egne griser.

1/2 og 1/4 gris:

  • Finpartert og vakuumert i porsjonspakninger, klar til å putte rett i frysen (2 og 2 koteletter, 500g medisterdeig osv.)
  • En halv gris veier ca. 45 kg og inneholder ribbe, skinkesteker, bogsteker, koteletter, nakkekoteletter, medisterdeig, indrefilet, flesk, syltelabb og litt avskjær.
  • Pris:
    • Hel gris: 140,-/kg
    • Halv gris: 150,-/kg
    • Kvart gris 160,-/kg

Pølser: 

  • Ramsløkpølser 8 pakk (ca. 990 gram)
  • Chillipølser 8 pakk (ca. 990 gram)
  • Pris: 250,-/pakke

Kjøttet kan enten kjøpes direkte på gården ved avtale eller via Reko-ringen i Skien og Porsgrunn

Vi slakter i juni/juli og oktober/november og tar opp bestillinger gjennom hele året! Julegrisen blir fort utsolgt så der lønner det seg å bestille tidlig!

Følg oss på Facebook og Instagram for oppdateringer om priser og hva vi har for salg til enhver tid.

Bestilling og spørsmål sendes til Post@findalgaard.no eller på tlf 99477912.